Thursday, April 14, 2016

JUSTICE LEAGUE VS TEEN TITANS

Pogledao sam JUSTICE LEAGUE VS TEEN TITANS Sama Liua. Izgleda da me je ASSAULT ON ARKHAM razmazio pa mi ovo naprosto nije dovoljno interesantno. Nema tog smisla za humor i tog nihilizma koji nosi Suicide Squad u spoju sa drugim protagonistima Arkhamske institucije. To ne znači da je JUSTICE LEAGUE VS TEEN TITANS potpuni promašaj, daleko od toga, međutim, ceo njihov sukob sa Trigonom nije baš najzanimljiviji put kojim je DC mogao otići, no srećom animirani univerzum nudi filmove vrlo često i mahom više pogađa nego što promašuje.

Osnovni problem JUSTICE LEAGUE VS TEEN TITANS jeste upravo u tome što je Trigon i sukob sa njim mnogo manje zanimljiv od odnosa među junacima, naročito među podmlatkom koji čini Teen Titanse. Njihovih trzavica u principu ima dosta u filmu, ali kad god stvar krene u pravcu Trigona i njegovog zapleta interesovanje naglo padne. 

Ipak, WB Animation je već dostigao jedan pouzdan nivo u kome stvarno teško da imamo zbog ičega krupnog da se bunimo. To je to, samo je pitanje kome šta više leži.

* * / * * * * 

No comments:

Post a Comment