Wednesday, January 24, 2024

VIENA AND THE FANTOMES

Posle velikog uspeha filma MISS BALA, Gerardo Naranjo je došao u Holivud i imao je odrešene ruke da snima šta god poželi u nekim skromnijim produkcionim uslovima.

Nažalost, uprkos tome što je u ogledu okupljanja ekipe uspeo da na jednom mestu sastavi više nego respektabilan tim, napravio je film VIENA AND THE FANTOMES koji je završio shelved nekoliko godina i onda je bačen u etar tokom pandemije gde je ubrzo zaboravljen.

Kada gledate filmografije ljudi kakvi su Evan Rachel Wood, Jeremy Allen White, Philip Ettinger, Dakota Fanning, Caleb Landry Jones ili Joe Bernthal, nailazite na ovaj film, i čudite se što ga ne znate.

Iz današnje vizure je jasno da je svima u najboljem interesu da se ovo ne pogleda i da se ne zna. Pritom, ovo nije neko so bad it's good ostvarenje. Ovo je jedna papazjanija sa sjajnim glumcima o turneji pank benda tokom osamdesetih. Dakle, nemoguće je snimiti nešto loše na tu temu, ili se bar tako čini, ali eto Naranjo je uspeo.

Uprkos glumcima, uprkos američkom Zapadu koji sam po sebi nudi sjajne prirodne objekte, uprkos epohi i muzici ovo je jednolična salata od scena, mahom svađe i pomalo seksa u nekim prikolicama i to je to.

No comments:

Post a Comment