Friday, September 4, 2020

THE UNAUTHORIZED FULL HOUSE STORY

THE UNAUTHORIZED FULL HOUSE STORY Briana K. Robertsa deli scenaristu sa Lapeyreovim televizijskim filmom THE UNAUTHORIZED SAVED BY THE BELL STORY. Nažalost, iako korektno realizovan, sa njim ne deli vizuelno nadahnuće i veštinu, i u kadriranju i u produkcionom dizajnu.

FULL HOUSE STORY je funkcionalan televizijski film o fenomenu ove serije ali ne nudi previše konflikata i drame iza scene. Iako niko od protagonista ove serije nije očekivao da će snimati sitkom sa malom decom jer John Stamos je želeo da bude mačo rok i filmska zvezda a Bob Saget je bio edgy stand up komičar, na kraju su samo u saradnji sa sestrama Olsen uspeli da postignu nešto značajno. I otpilike bi se ideja ovog filma, u tome mogla sumirati.

Druga tema jeste naravno i privatni život glumaca koji je umeo da bude dramatičan, mada na sasvim privatnom nivou, i bez mnogo veze sa serijom, ili nekim porocima koje bi donela slava.

U tom smislu, zanimljivo je koliko je Bob Saget napravio drugačiji, mnogo više andrewdiceclayovski prikaz sebe u seriji ENTOURAGE nego što se vidi u ovom uslovnom biopicu.

Nisam do kraja upućen koliko su događaji ovde verodostojno prikazani, ali film je prijatan za gledanje, otprilike koliko i gledanje serije FULL HOUSE što je bilo.

No comments:

Post a Comment