Thursday, June 29, 2023

SHEROES

SHEROES Jordana Gertnera je nova vrsta DTV filma oslonjena na jednu staru formu DTV filma a suština je sledeća - ranije se smatralo da je DTV forma gde se prodaje ime a ne kvalitet, dočim je ovo sada prodaja imena i ničega drugog.

E sad koja se imena ovde prodaju je vrlo diskutabilo ali hajde da kažemo da meni nešto znače Sasha Luss, iz Bessonovog promašaja - ali korektnog filma ANNA - i budući Hellboy iz ekranizacije koju sad snima Brian Taylor. Međutim, nekom drugom mogu značiti neka druga imena.

Gertner je ozbiljna faca u produkciji ozbiljnih indie filmova, naslova kao što su SPRING BREAKERS ili VIRGIN SUICIDES, dakle on nije tip koji je stasao uz skute Avija Lernera, a ovde po prvi put i piše i režira. I SHEROES je do te mere jedno veliko ništa da mi deluje kao da je Gertner - koji bi morao znati bolje - baš tako i pisao, kao jedno ništa da bi ga što jednostavnije i jeftinije snimio i pustio na streaming.

Tehničku egzekuciju obavio je Kaos, Tajlanđanin kog pamtimo kao potpisnika jednog od najgorih filmova koje je Warner ikada pustio ECKS VS SEVER. Kaos se vratio kući i uspostavio neki pipeline ovakvih produkcija, i to je sve jako bedno u izgledu i produkcionom dometu.

Ono što je bizarno je što sve loše u ovom filmu deluje kao produkt namernog nemara jer je jako teško snimiti film u kom autor ne pokaže ama baš nijedno interesovanje ili veštinu.

No comments:

Post a Comment