Sunday, June 4, 2017

BAYWATCH

BAYWATCH Setha Gordona je otprilike ono što je i zaslužio svako ko je otišao u bioskop i dao pare da gleda bioskopsku varijantu poznate serije iz devedesetih. Dakle, film je glupost. Nažalost, u tome je vrlo pitom, mlak, suštinski nije preterano duhovit i ostaje prijatan zahvaljujući seriji gross out gegova koji mahom ne proističu iz cele ideje BAYWATCHa.

Seth Gordon je u filmu HORRIBLE BOSSES pokazao da itekako zna šta radi, i BAYWATCH je verovatno bio njegov pokušaj da “proširi svoje područje borbe” i na akcionu komediju. Nažalost, u ovom filmu on je podbacio na polju komedije, a akciju je samo načeo i nije se njome suštinski pozabavio iako je sa budžetom od 69 miliona dolara itekako imao kapacitete za tako nešto.

STARSKY & HUTCH Todda Phillipsa ostaje nedostižan uzorr na polju prekempiravanja relativno serioznih televizijskih izvornika. BAYWATCH nažalost nije dobacio ni blizu toga.

Šteta, iza kamere je bio potentan reditelj, na ekranu se pojavila odlična glumačka podela, međutim na kraju im scenario i režija nisu dali dovoljno materijala i dobar osnov koji bi opravdao ovakvu koncentraciju novca i kadrovskog kvaliteta. 

* * / * * * *

No comments:

Post a Comment